Nieuws   Zoeken 

Betty's boerenkool 'lasagne'
Ingredienten: (4 pers.):
3/4 tot 1 kg vastkokende aardappels
1 ui
bakboter
1 rode paprika
600 gram gesneden boerenkool
1 koelverse magere rookworst
3 middelgrote tomaten
2 mozzarella kaasjes
peper
Bereiding:
Schil de aardappels en kook ze 10 minuten in water met zout, laat ze afkoelen en snij in 3mm dikke plakjes. Snipper de ui, fruit deze in de boter. Snipper de paprika en bak het even mee. Schep de boerenkool erop en stoof de kool 10 minuten. Snijd de rookworst, tomaten en mozzarella in plakjes. Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een ovenschaal in en vul deze in lagen met aardappelen, boerenkool, worst, tomaat en mozzarella en strooi wat peper over de tomaten. Zet het dan nog ong. 40 minuten in de oven
Receptnummer: 3334 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Betty
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept