Nieuws   Zoeken 

Hanneke's Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella
Ingredienten: (4 pers.):
12 blaadje basilicum
12 plakken fricandeau (kalfsfricandeau)
1 stuk mozzarellakaasje
snufje peper (versgemalen)
12 blaadje sla (niet al te grote bladeren)
6 stuks tomaat (gedroogde)
Bereiding:
12 snacks Leg de plakjes kalfsfricandeau op de blaadjes sla. Snijd het kaasje in 12 reepjes. Snijd de gedroogde tomaten doormidden. Leg de reepjes kaas, de halve gedroogde tomaten en de basilicumblaadjes op de kalfsfricandeau. Strooi er wat peper over, rol ze op en prik ze vast met cocktailprikkers.
Receptnummer: 3352 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Lekker met warm ciabattabrood en kruidenboter.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept