Nieuws   Zoeken 

Alberta's pasta met gorgonzola-saus
Ingredienten: (2 pers.):
2 ons gorgonzola (of danisch blue of een andere blauwe schimmelkaas)
1 potje creme fraiche
4 plakjes rauwe ham
2 el pesto
zwarte peper
pasta
Bereiding:
In een pannetje de creme fraiche en de gorgonzola smelten en roeren tot een gladde saus.
De knoflook uit de knijper toevoegen
De gesneden rauwe ham toevoegen
De pesto en een snufje peper toevoegen
Serveren met pasta en een (zoete) salade. (zie zoete ijsbergsalade)
Receptnummer: 336 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 12 min. | Meer recepten van: Alberta ten Klooster
Opmerking:
1 keer gegeten, voor altijd verloren.........
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept