Sandra's preischotel in de oven |
Ingredienten: (4 pers.):
aardappels
prei (5 ons)
gehakt (ongv. pond)
ui (1)
(knoflook (2)
doosje champignons
zout en peper
kerriepoeder
ei
geraspte kaas 100gr
paneermeel
melk en klontje boter voor de puree | Bereiding:
- aardappels schillen, koken en met de melk en een klontje boter wat zout en peper een puree maken. - gehakt rulbakken en kruiden met wat zout en peper. Dan toevoegen de ui-knoflook en champignons en dit heel even met elkaar bakken. - Gehakt mengels in ovenschaal doen. - In wok waar gehaktmengsel heeft gezeten in wat boter of olijfolie de prei stoven met 2 theelepels kerriepoeder. - De puree bovenop het gehaktmengsel scheppen. - Daarbovenop de prei. - Dan een geklutst ei over het geheel gieten. - De kaas erover strooien en wat paneermeel. - Dan nog 20 minuten in de oven voor een lekker korstje. |
Receptnummer: 3362 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Sandra |
Opmerking: Voor een sneller recept kun je ook aardappelpuree uit een pakje gebruiken. Eetsmakelijk |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |