Nieuws   Zoeken 

Natasja's Mediteraan stoofpotje
Ingredienten: (2 pers.):
1 bieflapje ca 150 gr
1 kleine ui of sjalot
1 teentje knoflook
2 vleestomaten
olie
1/2 theel bouillonpoeder
1/2 theel gemengde Italiaanse kruiden
peper
Bereiding:
Snijd het bieflapje in niet te kleine stukjes. Snipper de ui en de knoflook. Dompel de ingekruiste tomaten een paar tellen in kokend water en ontvel ze, en snijd ze in stukjes. Verhit olie in de pan en roerbak het vlees, de ui en knoflook tot het vlees begint te kleuren. Roer er de bouillon poeder, kruiden, en tomaat door. Wat peper erover, voeg ca 1 dl water toe en laat met het deksel schuin op de pan ca 10 min op laag vuur stoven. Lekker met pasta, rijst of brood.
Receptnummer: 3364 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Natasja Plasmeijer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept