Nieuws   Zoeken 

Natasja's Spaanse aardappelkoek
Ingredienten: (4 pers.):
1 blikje Unox knaks pikant
2 teentjes knoflook
6 eieren
1 blikje Unox saus tomaat/pikant
2 grote gekookte aardappels
1 ui
3 eetl olijfolie
200 gr geraspte oude kaas
Bereiding:
Snijd worstjes en aardappelen in dunne plakjes, snij ui en knoflook fijn. Klop eieren los, meng ze met de saus. Bak aardappelen in olie in ca 10 min, voeg hierna knoflook en ui toe en bak dit ca 3 min mee. Giet eimengsel erbij, verdeel de plakjes worst en strooi de kaas erover. Leg de deksel op de pan en laat het in ca 15 min op laag vuur stollen. Keer de koek op een ronde schaal.
Receptnummer: 3368 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Natasja Plasmeijer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept