Nieuws   Zoeken 

Natasja's zuurkooltaart met spekjes en ham
Ingredienten: (4 pers.):
250 gr wijnzuurkool
50 gr magere spekreepjes
1 ui
100 gr hamblokjes
4 jeneverbessen
1 theel tijm
1 blikje pizzadeeg
1 ei
1 dl slagroom
Springvorm 22 cm
Bereiding:
Zuurkool uit laten lekken, spekjes uitbakken, ui snipperen en aan spekjes toevoegen. Zuurkool, hamblokjes, jeneverbessen en tijm erdoor scheppen en ca 3 min zachtjes meewarmen. Taartvorm invetten en bekleden met pizzadeeg, zuurkool mengsel erover verdelen. In kom ei los kloppen met room en over zuurkool schenken. Ca 15-20 min in voorverwarmde oven op ca 200 C
Receptnummer: 3377 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Natasja Plasmeijer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept