Nieuws   Zoeken 

Natasja's bloemkooltaart
Ingredienten: (4 pers.):
Olie
2 uien fijngehakt
1 theel kerrie
2 dl magere kwark
100 gr geraspte kaas
1 grote bloemkool in roosjes
200 gr magere achterham in blokjes
500 gr voorgekookte aardappelschijfjes
2 losgeklopte eieren
Bereiding:
Verhit de olie, bak hierin de ui met kerrie glazig. Kook de bloemkool in laagje water ca 5 min, giet af en schep ui en ham erdoorheen. Leg in ingevette ovenschaal aardappelschijfjes en daarop de bloemkool mix. Bestrooi met kaas. Klop eieren met kwark met zout en peper en verdeel dit over de bloemkool. Ca. 30 min in voorverwarmde oven van 200 gr
Receptnummer: 3379 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Natasja Plasmeijer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept