Nieuws   Zoeken 

Natasja's macaroni met tomaten en kaassaus
Ingredienten: (4 pers.):
Zout
400 gr macaroni
1 kleine ui
1 teentje knoflook
1 eetl boter
250 ml slagroom
1 grote vleestomaat
100 gr emmentaler
150 gr parmezaanse kaas
peper, snufje nootmuskaat
1 tl tijm
Bereiding:
Ruim water met zout aan de kook brengen en macaroni koken. Ui en knoflook in pan fruiten, slagroom erbij schenken, aan de kook brengen en 5 min zachtjes laten doorkoken. Tomaat in stukjes snijden, beide kazen raspen en door de warme slagroom roeren en op een laag vuur langzaam laten smelten. Saus op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat en de tijm. Alles bij elkaar brengen en goed doorwarmen en opdienen.
Receptnummer: 3389 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Natasja Plasmeijer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept