Ingredienten: (4 pers.):
250 gr macaroni
zout
2 eetl olie
1 grote ui
1 teentje knoflook
250 gr rundergehakt
1/2 theel gedroogde dille
3 eetl tomaten puree
1 eetl paprika poeder (scherp)
1/8 l vleesbouillon
150 ml crème fraiche
1/2 bosje dille | Bereiding:
Macaroni koken, laten schrikken, uit laten lekken en in schaal vermengen met 1 eetl olie. Ui en knoflook fijnhakken en glazig bakken. Gehakt en gedroogde dille toevoegen en rul bakken. Vermengen met tomatenpuree en paprikapoeder en 1 min laten smoren. De bouillon en crème fraiche erdoor roeren en alles een keer laten koken. Macaroni erdoor scheppen en meewarmen. Verse dille wassen en droogdeppen, fijne blaadjes eraf halen en fijn hakken, schotel ermee bestrooien en opdienen. |