Nieuws   Zoeken 

Natasja's gevulde zalm en of ham buideltjes en tomaatjes
Ingredienten: (4 pers.):
200 gr verse roomkaas
150 ml zure room
2 eetl citroensap
zout/ peper
1 mespunt cayennepeper
1 sjalotje
1 teentje knoflook
1 bosje gemengde kruiden
12 plakjes gerookte zalm (of parmaham of tomaatjes)
bieslooksprietjes voor samenbinden van de ham en zalm
Bereiding:
Verse roomkaas door zure room roeren, goed op smaak brengen met citroensap, zout/ peper en cayennepeper. Sjalotje snipperen en toevoegen, knoflook uitpersen en toevoegen. Gemengde kruiden schoonmaken, plukken en fijnhakken en door het mengsel roeren. Zalm of ham uitspreiden of tomaatjes uithollen. Kaascreme midden op plakjes leggen of de tomaatjes ermee vullen. Van de plakjes buideltjes maken en vastbinden met sprietje bieslook, bij tomaatjes dekseltje er weer opdoen.
Receptnummer: 3426 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Natasja Plasmeijer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept