Nieuws   Zoeken 

Giuli's Tompouce met mango
Ingredienten: (6 pers.):
6 blaadjes roomboterbladerdeeg
1 blikje mango
½ l tropische vruchtendrank
1 pakje poeder voor gele banketbakkersroom
125 g poedersuiker
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Halveer de plakjes en leg ze op een bakplaat. Prik ze regelmatig met een vork. Bak de plakjes in de oven in 10-15 min goudbruin en gaar. Bereid intussen de vulling: pureer de helft van de mango. Vul in een wijde maatbeker de mangopuree aan met de vruchtendrank en roer met een garde de poeder voor banketbakkersroom erdoor. Laat de room in de koelkast in 30 min stevig worden. Laat de plakjes deeg uit de oven helemaal afkoelen. Roer in een kom de poedersuiker met 1-2 el vruchtendrank tot een licht oranje glazuur. Voor een heldere oranje glazuur kun je oranje limonadesiroop nemen. Strijk de glazuur uit over vier plakjes deeg en laat het opstijven. Strijk de banketbakkersroom over de overige plakjes deeg uit tot een dikke laag van 2 cm. Leg de plakjes deeg met het glazuur erop en garneer bovenop met de resterende plakken mango.
Receptnummer: 3438 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Giuli
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept