Nieuws   Zoeken 

Marlies' kruidige paksoi ovenschotel
Ingredienten: (2 pers.):
1 stronk paksoi (of andere koolsoort)
400 gram rundergehakt
8 aardappelen
geraspte kaas
1 ui
knoflookteentje
Kerriepoeder
peper en zout
evt. ketjap
Bereiding:
Snijd de aardappels in plakken en kook ze in enkele minuten beetgaar. Snijd de paksoi in reepjes van ongeveer 1 cm. Snijd de ui en knoflook fijn. Rul het gehakt en voeg de ui en knoflook toe en kruid het geheel flink met twee theelepels kerriepoeder, een theelepel (chili)peper en zout (evt. een scheutje ketjap). Voeg de paksoi toe en roerbak nog enkele minuten tot de paksoi geslonken is. Doe het gehakt/paksoi mengsel in een ovenschaal. Verdeel hierover de aardappelplakjes en strooi er wat geraspte kaas overheen. Zet de ovenschotel nog 5 minuten onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Receptnummer: 3454 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marlies
Opmerking:
Lekker met een salade van komkommer, chilipeper, knoflookolie en azijn.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept