Nieuws   Zoeken 

Lisette's vlugge Mexicaanse streling voor de tong
Ingredienten: (2 pers.):
1 blik (ca. 800 gram) kapucijners
25 gram boter
250 gram rundergehakt
Mexicaanse gehaktkruiden
1 pak Mexicaanse groentemix (uit de diepvries)
1 potje (2 dl) milde tacosaus
100 gram geraspte komijnekaas
4 eetlepels zure room (eventueel)
Bereiding:
Laat de kapucijners uitlekken. Verhit de boter in een braadpan en roerbak het gehakt in ca. 3 minuten grijs en rul. Voeg de helft van het zakje gehaktkruiden toe roer dit door de gehakt. Doe vervolgens de groentenmix door het gehakt en laat het geheel nog ca. 5 minuten zachtjes bakken: roer af en toe. Roer de kapucijners en de tacosaus door het gehaktmengsel. Doe er dan de komijnekaas bij en laat het gerecht door en door warm worden. Verdeel de Mexicaanse kapucijners over diepe borden en garneer eventueel met zure room. Vlug en ontzettend lekker. Altijd weer een succes!
Receptnummer: 3459 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Li SETte
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept