Nieuws   Zoeken 

Lisette's romige pasta met prei en courgette
Ingredienten: (4 pers.):
- 400 gram tricolore fusilli
(spiraalmacaroni)
- 1 grote courgette
- 500 gram gesneden prei
- 1 blik (ca. 400 gram) geconcentreerde
champignonsoep
- 300 gram geraspte belegen kaas
- zout en peper
- 25 gram boter
Bereiding:
Kook de pasta beetgaar in ruim kokend water met zout. Maak intussen de courgette schoon en snijd hem in blokjes. Smelt de boter in een braadpan, roer de courgette en de gesneden prei erdoor en laat ze afgedekt zachtjes beetgaar worden in ca. 5 minuten. Roer dit af en toe door. Laat dan de macaroni uitlekken en roer deze samen met de soep door de groenten. Voeg vervolgens 150 gram van de kaas toe. Laat alles al roerend door en door warm worden en voeg naar smaak zout en peper toe. Geef de rest van de geraspte kaas apart. Verrassend lekker!!
Receptnummer: 3484 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Li SETte
Opmerking:
Een variatietip voor de vleeseters: Rul 300 gram rundergehakt of bak 300 gram macaronivlees mee met de groenten. Het is dan voldoende om 75 gram geraspte kaas door het gerecht te roeren en 50 gram apart te geven.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept