Nieuws   Zoeken 

Jeichien's kabeljauw met lenteuisaus uit de oven
Ingredienten: (4 pers.):
750 gram kabeljauwfilet
1 bosje lenteui
500 ml ongeklopte slagroom
half pakje lenteuisoep van honig
Bereiding:
Meng de slagroom met het halve pakje soep en de gewassen en in stukken gesneden (stukjes van ongeveer een centimeter) lenteui. Doe het mengsel in een ovenschaal en leg de kabeljauw erin. Goed afdekken met aluminiumfolie. In de oven op ongeveer 200 graden in 1 uur gaar laten worden.
Receptnummer: 3486 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 65 min. | Meer recepten van: Jeichien
Opmerking:
lekker met gekookte lintmacaroni en een salade van b. v. chinese kool.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept