Nieuws   Zoeken 

M-J's roergebakken witlof
Ingredienten: (4 pers.):
8 stevige kleine struikjes witlof
[ ca. 600gr.]
1 ui
30 gr.boter
1 1/2 eetlepel honing
1 rode paprika
2 theel. tijm fijngesneden
300 gr. achterham
Bereiding:
Maak de witlof schoon en snijd de struikjes in vieren. Pel de ui en hak deze fijn. Verhit de boter in een wok en roerbak het witlof en de ui ongeveer 5 min. Voeg de honingtoe en laat deze even karameliseren [bruin kleuren]. Snijd de paprika in smalle repen en bak deze met de tijm1-2 min. mee. Snijd de ham in reepjes en schepdeze door het gerecht. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met krielaardappeltjes uit de frituur.
Receptnummer: 3500 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Marie_Jose
Opmerking:
Bron: Lekker koken met..... dit boekje lag bij de slager!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept