Nieuws   Zoeken 

Trijna's Italiaanse visschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak Tarly (250 g, Honig)
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
1 zak Italiaanse groentemix (400 g, AH)
1 pak Tomatenpuree (500 g)
1 visbouillonblokje
1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 schaaltje kabeljauw (ca. 400 g)

Bereiding:
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en knoflook fruiten. Groentemix toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Gezeefde tomaten, bouillonblokje en keukenkruiden toevoegen. Ca. 10 minuten onafgedekt zachtjes stoven. Intussen kabeljauw in blokjes snijden. Kabeljauw toevoegen en ca. 5 minuten laten meestoven. Serveren met Tarly
Receptnummer: 3516 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Trijna
Opmerking:
425 kilocalorieën
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept