Nieuws   Zoeken 

Beth's gevulde cannelloni
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond rundergehakt( of halfom)
1 1/2 ons salami
3 ons geraspte belegen kaas
1 rode paprika
1 gele paprika
1 grote ui
1 bos selderij
baslicum,oregano
2 blikken tomaten stukjes
1 pak cannellone pijpjes
1 ei
zout en peper
Bereiding:
Snij de paprika's door midden en haal de zaadlijsten er uit,snij de paprika's in kleine stukjes.Hak de ui fijn,en hak de selderij,baslicum en oregano fijn.Doe dit alles met het gehakt en ei in een kom,voeg wat zout en peper naar smaak toe en meng dit alls goed door elkaar. Neem een een flinke platte ovenschaal en vet deze goed in,doe een blik tomaten stukje in de schaal,vul met het gehaktmengsel ongeveer 16 cannellonepijpjes en doe deze in de ovenschaal,leg de salami er netjes bovenop en dan de geraspte kaas. Verwarm de oven op 200 graden 10 minuten,zet dan de schaal in de oven en laat deze op 200 graden ,in 50 minuten gaar worden.Let wel op dat de kaas niet verbrand zet anders de oven op 190 graden.
Receptnummer: 3552 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Beth
Opmerking:
Dit gerecht is erg lekker met een frisse komkommer en tomatensalade
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept