Nieuws   Zoeken 

Birgit's pasta met zalmroomsaus
Ingredienten: (2 pers.):
Voor de saus:
1 ui
2 grote champignons
1 zakje basilicum roomsaus (knorr finesse)
ca 2 ons zalmfilet
water
italiaanse knoflookkruiden
Voor de pasta:
ca 200 gram pasta
scheutje olijfolie
water
Bereiding:
Het handigste is om eerst alle ingrediƫnten voor te snijden. Snijd de champignons en de zalmfilet in blokjes, pel en snipper de ui. Doe een klontje boter en/of een scheutje olijfolie in de pan. Fruit de ui en doe de champignons erbij. Voeg 200ml water toe en het zakje basilicum roomsaus, roer goed zodat er geen klontjes ontstaan. Strooi er wat knoflookkruiden overheen. Vul een grote pan met water en een scheutje olijfolie, zet dit op hoog vuur. Als het kookt de pasta erbij doen en laat dit ca 9 minuten zachtjes koken. Doe de blokjes zalmfilet bij de saus en laat dit zachtjes ca 10 minuten koken. Eet smakelijk!
Receptnummer: 3555 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Birgit Sprenger
Opmerking:
Als de saus aan de waterige kant is, kun je hem een beetje binden met een papje van bloem en water. Zorg er wel voor dat er geen klontjes ontstaan!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept