Nieuws   Zoeken 

Trijna's kabeljauw-kerrieschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 stuk kabeljauwfilet van 1,5 ons
ui
zakje gesneden prei
kerrie
zure room
geraspte kaas
boter
(zonnebloem)olie
peper en zout
Bereiding:
Zet de oven aan, voorverwarmen op 200 graden. Snijd de ui in ringen. Smoor ze een paar minuten in boter, strooi er dan kerrie overheen. Als de ui alle boter heeft opgezogen nog wat boter in de pan doen en laten smelten. Dit op heel zacht vuur, dan gaat het niet klonteren. Kan ev. ook van het vuur worden gehaald. Vuurvaste schaal insmeren met (zonnebloem)olie, de bodem met gesneden prei bedekken (zoveel als lekker lijkt, in de zakjes zit 300 gram, de helft is genoeg). Vis erop, zout en peper erop, daarop het ui-kerriemengsel, daarop dikke laag zure room en tenslotte veel geraspte kaas. In de oven, na een half uur is het klaar.
Receptnummer: 3634 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Trijna
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept