Mirjam's kabeljauw met pesto en champignons
Ingredienten: (2 pers.):
200 g. kabeljauw (vers)
250 g. champignons
2 eetlepels groene pesto
peper/zout/basilicum
Bereiding:
champignons in schijfjes snijden en onder in een magnetronschaal leggen, bestrooien met zout. Kabeljouw inwrijven met peper, zout en basilicum. Bovenop de champignons leggen en afdekken met een dikke laag pesto. Afgedekt in de magnetron op vol vermogen circa 7/8 minuten gaar laten worden.
Receptnummer: 3644 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Mirjam Grievink
Opmerking:
Supersnel klaar en om je vingers bij af te likken. Als je geen magnetron hebt: 15 minuten op 220 C in de oven (ovenschaal afdekken met alu-folie) Lekker met gebakken aardappeltjes of frietjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept