Nieuws   Zoeken 

Cora's linzen met geitenkaas en paprika
Ingredienten: (4 pers.):
geroosterde en ontvelde rode paprikas
blikje linzen
2 eetlepels milde curry pasta van pataks
stukje geitenkaas
gedroogde tomaten
verse basilicum
olijfolie
Bereiding:
Vooraf de paprikas een uur in de oven laten roosteren af laten koelen en ontvellen. De currypasta in de olie eventjes aanbakken dan de linzen en de ontvelde tomaatjes erbij doen. De smaken 10 minuten laten inwerken op een laag vuurtje. Vlak voor het serveren de basilicum erbij doen. Verdelen over 4 borden, linzen, geitenkaas, geroosterde paprika eventueel kun je ook nog rucola erbij leggen met een beetje olijfolie erop.
Receptnummer: 3657 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: cora woerde
Opmerking:
Dit recept komt uit de allerhande en is een van onze succes recepten
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept