Nieuws   Zoeken 

Jeanette's griekse kipsalade/of tonijnsalade
Ingredienten: (2 pers.):
1 zakje gemengde salade 200 gram
10 groene olijven
1 teentje knoflook
1 tomaat
1 ui
1/4 komkommer
1 kipfilet
pestokruiden peper kruidenazijn
ketjap
Bereiding:
snij het kipfilet in blokjes en marineer het met ketjap en snufje peper en wat pesto kruiden. roerbak dit in een pan met beetje olie. snij intussen de tomaat en de komkommer in kleine blokjes de ui in kleine ringetjes en halveer de olijven. doe 100 gram salade pp op een bord doe daar overheen de tomaat ui komkommer en olijven. doe een beetje azijn in een schaaltje pers de knoflook erbij wat peper en pesto kruiden en doe dit over de salade. strooi als laatste de blokjes kip er over heen.
Receptnummer: 3680 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: jeanette
Opmerking:
ipv de kipfilet kunt je ook een blikje tonijn uit laten lekken en deze erover heen doen.
lekker met een broodje of bij en pasta gerecht.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept