Nieuws   Zoeken 

Kleurige andijvie- stamppot van Sophie
Ingredienten: (4 pers.):
1500 gr. aardappelen
1 blikje mais
1 klein blikje ananasstukjes
1 grote ui
1 rode paprika
100 gr. bacon
1 teentje knoflook
ongeveer 350 gr andijvie
1 halve tl chilipoeder
2 dl melk
Bereiding:
Aardappelen schillen en met een beetje zou gaar koken. Mais en ananas laten uitlekken. De ui en paprika snipperen. Bacon in reepjes snijden. In 1 eetlepel boter de bacon knapperik bakken. Knoflook erboven uitpersen, uisnippers en paprika toevoegen en ongeveer 5 minuten laten bakken. Mais, ananas en chilipoeder toevoegen en alles goed verwarmen. Van de aardappelen en de melk een stevige puree maken. De andijvie en het maismengsel door de puree roeren, en de stampot nog even doorwarmen.
Receptnummer: 3690 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
een lekkere kleurige zomerse stamppot
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept