Ingredienten: (4 pers.):
2 hele kipfilet
zakje soepgroeten 150 gram
knoflook
indische kruiden
sambal
1 pakje roomculinair
augurken
kroepoek
gebakken uitjes van conimex
2 zakjes madras pittige kerrie van duyvis
1 zak eimie | Bereiding:
spoel de kip af met koud water, dep droog en snij de kip in blokjes. Doe olijfolie in de pan en knijp de knoflook uit en fruit. Bak de kip met de indische kruiden al roerbakkend mee tot gaar. Doe in de kom de roomculinair en de 2 zakjes kerrie, meng deze en voeg bij de kip en roerbak dit mee voor 3 minuten voeg erbij het zakje soepgroenten. Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking Brokkel de kroepoek. Schep de mie op een bord, doorover heen het kipkerrie mengsel met kroepoekkruimels en een schepje gebakken uitjes...serveer erbij in stukjes gesneden augurken en evt. sambal |