Ingredienten: (4 pers.):
750 gr. verse boontjes
600 gr. kipfilet in blokjes
2 eetlepels olie, 2 flinke uien
250 gr kerstomaatjes
2 zakjes saus hollandaise
100 gr boter
250 gr. gorgonzolakaas
50 gr geraspte kaas | Bereiding:
de boontjes in stukjes snijden en knappig gaar koken De kipfilet in de olie aanbraden en gaar laten worden. De gesnipperde uien toevoegen. Vervolgens de boontjes en de tomaatjes erbij doen en ongeveer 2 minuten mee laten bakken. Saus maken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. De 100 gr boter in de saus laten smelten, en vervolgens de gorgonzolakaas laten smelten. Groente-vleesmengsel in een ovenvaste vorm doen. Saus hierover verdelen, en bestooien met de geraspte kaas. Oven voorverwarmen op 200 graden, en in 20 minuten in de oven laten gratineren tot de kaas gesmolten is. |