Nieuws   Zoeken 

Cindy's pasta met champignon-gorgonzolasaus
Ingredienten: (4 pers.):
2 pakjes gorgonzola
1 bakje champignons
1 pakje creme fraiche
500 gram pasta
1 pakje hamblokes of julliene reepjes
bieslook
Bereiding:
De pasta koken zoals op de verpakking denk aan: macaroni of spagetti of tortellini e.d. Snij de gorgonzola in stukjes. Snij de champignons in plakjes en bak ze in olijfolie. Doe erbij de hamblokjes/ juliennereepjes en bak mee. Voeg toe de gorgonzola stukjes en laat op laag vuur smelten, wanneer gesmolten voeg de creme fraiche toe en roer voorzichtig door elkaar, giet de pasta af en doe de pasta meebakken met de gorgonzolasaus voor hoogstens 3 minuten. schep over de borden en ter garnering bieslook snippers erover heen. Serveer met een tomaten salade en een rode merlot wijn. Eet smakelijk.
Receptnummer: 3739 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: cindy
Opmerking:
echt italiaans...
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept