Nieuws   Zoeken 

Hanneke's rosbief met frambozenpepersaus
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr rosbief
zout
peper
1 el dragonmosterd
1 tl Franse kruiden
50 g koude boter
1 el olie
1 blikjes frambozen (à netto ± 200 g)
1dl rode wijn
3 el groene peperkorrels (potje)
Bereiding:
Rosbief inwrijven met zout, peper, mosterd en Franse kruiden. 25 g boter en olie verhitten en het vlees in 7 minuten rondom bruin bakken. Met deksel schuin op pan nog ± 25 minuten braden. Intussen frambozen door zeef wrijven. Rosbief uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. Braadvet uit pan afgieten Frambozenpuree en wijn in pan doen en aan de kook brengen. Aanbaksels losroeren. Op hoog vuur ± 5 minuten laten inkoken tot licht gebonden saus. Peperkorrels erdoor roeren. 25 g boter in stukjes snijden en van vuur af door saus kloppen. Rosbief in dunne plakjes snijden. Op warme schaal leggen. Beetje saus erover schenken. Rest van saus apart erbij geven.
Receptnummer: 3744 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Lekker met een aardappelschotel zie volgende recept
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept