Jan's artisjokhart met mascarpone
Ingredienten: (4 pers.):
1 blikje artisjokhart +/- 4 st.
wat sla naar keuze
1 bakje mascarpone kaas
1 ons Ceranoham of Coburgerham
+/- 4 el witte port
per persoon 1 ijscoupe
Bereiding:
Verwarm de artisjokharten
Leg in een ijscoupe de sla.
vermeng de mascarpone met de port. (moet een beetje vloeibaar worden)
Leg de warme artisjokhart op de sla en drapeer hier de ham omheen
Giet hierover de vloeibare kaas.
eet smakelijk !!
Receptnummer: 375 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Jan de Bruijn
Opmerking:
Aanrader..zeker in combinatie met eerder recept pasta trio colori een hele bijzondere
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept