Nieuws   Zoeken 

Corine's pasta met zalm in roomdillesaus
Ingredienten: (4 pers.):
200 gram gerookte zalm
1 courgette
1 dunne prei
2 teentjes knoflook
1 visbouillontablet
stukje roomboter
125 ml creme fraiche
fijn gehakte dille (gedroogd)
peper
3 eetlepels bloem
Bereiding:
Snij de courgette in luciferreepjes, de prei in dunne ringetjes en de zalm in snippers. Smelt de roomboter en fruit hierin de courgette, prei, de uitgeperste knoflook en de peper. Schep de bloem hierdoor en laat het even opnemen. Maak bouillon van de tablet en 500 ml koud water en roer dit bij de courgette en prei en breng het aan de kook. Roer vervolgens de creme fraiche er goed doorheen. Voeg de zalm en de dille toe en dien het op met pasta.
Receptnummer: 3757 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Corine Bosch
Opmerking:
Lekker met mozarella tomaatjes, tomaatjes halveren, insmeren met pesto, plakje mozarella erop en even onder de grill laten smelten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept