Nieuws   Zoeken 

Cindy's varkenshaasje met boursinsaus
Ingredienten: (4 pers.):
2 varkenshaasjes
5 sjalotten
250gr boursinkaas met fijne kruiden
room
water
peper zout
boter
Bereiding:
de varkenshaasjes bakken in boter en kruiden naar smaak. intussen snijdt men de sjalotten in fijne stukjes. als het varkenshaasje gaar is uit de pan halen en in de oven zetten om warm te houden. De sjalotten toevoegen en glazig laten worden. vervolgens een glas water toevoegen en aan de kook brengen. Dan voegt men de boursinkaas toe en roert men dit alles goed. Als de kaas gesmolten is voegt men de room toe. Dit recept is heel lekker met kroketjes en verse boontjes/ of frietjes en cresson of veldsla
Receptnummer: 3758 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: cindy van landuyt
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept