Nieuws   Zoeken 

Rekha's Tomaten-MaisPotje
Ingredienten: (2 pers.):
Basmati of Pandang rijst
Blikje tomatenpuree
Blikje Crispy Maiskorrels (bonduelle)
Uitje
1 teentje knoflook
peper
zout
Bereiding:
Kook de rijst en fruit ondertussen in een koekenpan de gesnipperde ui. Als de uitjes glazig worden, de uitgelekt maiskorrels erbij. Aan de op zacht vuur kokende rijst de tomatenpuree, geperste knoflook, peper en zout toevoegen. Als laatste de uitjes en mais er door scheppen en het geheel op een zacht vuurtje gedurende 3 min. laten pruttelen totdat het vocht is drooggekookt.
Receptnummer: 3769 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Rekha Ramsaransing
Opmerking:
Dit recept is ontstaan toen ik bijna niets meer in huishad, maar ook geen zin had om na het werk nog naar de supermarkt te lopen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept