Jan's spaghetti con aglio e olio
Ingredienten: (4 pers.):
Spaghetti
1/4 liter olijfolie
1 bolletje knoflook
1 blikje tonijn naturel ( uit laten lekken )
Strooikaas
tl citroensap
2 el geknipte peterselie
Italiaans brood Focaccia of Ciabatta
Gemengde salade
Olijven
Bereiding:
Spaghetti bereiden volgens de aanwijzing op de verpakking met een scheut olijfolie
Uit laten lekken in vergiet met deksel
Olijfolie verwarmen in diepe pan. Uitgeperste knoflook licht fruiten tot het aroma vrijkomt.
Spaghetti toevoegen en goed vermengen op hoog vuur. Niet te lang anders bakt het aan.
Citroensap en peterselie doorroeren
Serveren met de vis, sla, Italiaans brood en olijven
Receptnummer: 377 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan de Bruijn
Opmerking:
Ik heb het ooit gegeten aan het Gardameer
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept