Nieuws   Zoeken 

Ben's roerbak-spitskool
Ingredienten: (2 pers.):
1 spitskool
wat (olijf) olie
bouillontablet
Bereiding:
Snijd de spitskool in dunne ringen na de buitenste bladeren verwijderd te hebben. Dan overdwars in kleine stukken snijden. Doe wat (olijf)olie in de wok onder hoog vuur. Voeg dan de gesneden kool toe. Onder voortdurend omscheppen bouillontablet erboven verkruimelen en door de groente mengen. Binnen enkele minuten klaar! Met behoud van de vitaminen!
Receptnummer: 3776 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Ben
Opmerking:
Als het een grote spitskool is roerbak je twee porties. Let op, de kool moet knapperig blijven! Lekker met een balletje gehakt met jus en kruimige aardappels.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept