Danielle's aardappelprut
Ingredienten: (2 pers.):
aardappelen (zoveel je zelf eet)
zout
boter
kruiden naar smaak
mayo
whisky-saus(de saus, niet de drank)
curry
Bereiding:
Kook de aardappelen (met zout erin) totdat je er door heen kan prikken. Dit duurt ongeveer 15 min. Giet ze af en laat het even afkoelen in de pan. Snij ze daarna in kleine stukjes. Dit kan je doen in de pan maar ook op een plank. Wat je maar wilt.
Doe boter in een koekepan en laat dit smelten, doe de aardappelen in de koekepan en bak ze net als gebakken aardappelen. Je kan de kruiden er boven op strooien en door te roeren mix je het. Zorg ervoor dat het niet aan 1 kant aanbrand dus wel blijven roeren. Ondertussen kan je de saus maken. Doe in een bakje mayo, whisky-saus en curry bij elkaar. Als de aardappelen gebakken zijn doe je de saus erover heen. EET SMAKELIJK!!!
Receptnummer: 378 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: danielle
Opmerking:
Ik vind het zelf heel lekker en het is gemakkelijk te maken, kost niet veel en het geeft een goede bodem voor als je uitgaat. Je kan natuurlijk ook een ander sausje maken, net wat je lekker vind. Dat is ook moet de kruiden net zo. Ik gebruik zelf shoarmakruiden die zijn iets pittig.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept