Patricia's shoarmasoep
Ingredienten: (4 pers.):
1 blik bruine bonen
1 blik gepelde tomaten
1 el olie
1 ui
500 gr. soepgroenten (grof)
500 gr. shoarmavlees
1 blokje vleesbouillon
1 snufje cayennepeper
Bereiding:
Verhit de olie in een gewone soeppan. Fruit de gesnipperde ui aan. Voeg het shoarmavlees toe. Lekker bruin bakken in de soeppan. Voeg de grove soepgroente toe. Roer alles lekker door elkaar. Voeg dan de bruine bonen toe met sap en al. Dit geldt ook voor de gepelde tomaten. Het is misschien lekkerder als je de tomaten een beetje fijn snijdt. Kook in een steelpannetje ongeveer tweevingerkootjes diep water en de daar het bouillonblokje bij in. Als bouillon klaar is bij de soeppan indoen. Als finishing touch een snufje cayennepeper. Eet smakelijk!
Receptnummer: 380 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Patricia Koppies
Opmerking:
Het is erg lekker om de shoarmasoep met stokbrood en kruidenboter te serveren!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept