Nieuws   Zoeken 

Chantal's zalm in bladerdeegjasje
Ingredienten: (2 pers.):
Zalmmoten 2 stuks diepvries
4 plakjes roomboter bladerdeeg
kruidenboter
Bereiding:
Leg de plakjes bladerdeeg uit elkaar en smeer op 2 plakjes kruidenboter.Leg vervolgens de zalmmoten erop en smeer daarop ook wat kruidenboter. Vouw het andere plakje bladerdeeg erom heen en leg de twee pakketjes in een voorverwarmde oven van 200C. 20 a 30 minuten later, als de zalm mooi lichtroze van kleur is, is het klaar. Heerlijk met patat en sla! (eventueel kun je de zalm ook van te voren ontdooien en in kleinere stukjes verdelen, zo heb je heerlijke hapjes voor bij de borrel!)
Receptnummer: 3807 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Chantal
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept