Nieuws   Zoeken 

Aurora's zalm in korstdeeg
Ingredienten: (4 pers.):
verse zalm
gezookte zalm
kortsdeeg (mag ook bladerdeeg zijn
vast kokende aardappelen
en bloemkool
eigeel
peper
zout
nootmuskaat
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het korstdeeg goed uit. Leg de zalm erop en doe er dan een paar plakjes gerookte zalm op. Plak het deeg met het eigeel dicht en prik er wat gaatjes in met een vork. De zalm gaat ongeveer een kwartier de oven in tot het korstdeeg goudbruinig is. Kook de aardappelen en doe daar wat zout bij. Kook de bloemkool tot ze beetgaar is en voeg er dan wat zout peper en nootmuskaat bij.
Receptnummer: 3820 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: aurora
Opmerking:
dit is een exlusief gerecht en ook erg duur zekker op dit moment
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept