Nieuws   Zoeken 

Gwen's penne Arrabiata
Ingredienten: (2 pers.):
Penne pasta
gehakt of tartaar (ongeveer 400 a 450 gram)
3 grote uien
knoflookpasta
sambal
grote pot/fles tomatensaus (Grand Italia)
Bereiding:
Snij de uien heel grof. Doe gehakt/tartaar en uien in anti-aanbak pan zonder boter bak gehakt/tartaar rul. De uien moeten knapperig blijven. Kook intussen de penne gaar en doe in een andere pan de tomatensaus. Doe het uit/gehakt/tartaar mengsel bij de tomatensaus en warm het geheel door. Voeg 2 a 3 theelepels knoflookpasta bij de saus. Voeg 2 a 3 theelepels sambal bij de saus en proef de saus. Varieer de hoeveelheid sambal indien u van minder scherp of scherper houdt. Serveer de saus over de penne. Let op! Wilt u de saus (of een restant) invriezen houdt er dan rekening mee dat na ontdooien de saus een stuk scherper is geworden. Ik maak de saus meestal in grote hoeveelheden tegelijk en vries ze dan in porties in.
Receptnummer: 3862 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Gwen
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept