Nieuws   Zoeken 

Hannekes 100-ste recept! Italiaanse salade met carpaccio
Ingredienten: (4 pers.):
60 gr Ruccola
2 bosuitjes
kappertjes
olijfolie
citroensap
peper uit de molen
1 zakje pijnboompitjes
2 pakjes carpaccio
parmezaanse kaas geraspt.
Bereiding:
Snijd het wit van de bosuitjes in ringen en meng dit met de rucola. Schep er 1 el olijfolie, ½ el citroensap, een flinke draai peper en wat zout door en verdeel de salade over het midden van 4 grote borden. Rooster 4 el pijnboompitjes goudbruin in een koekenpan. Haal het vlees uit de verpakking en verdeel het over de borden. Druppel de dressing erover, garneer met pijnboompitjes en kappertjes en schaaf boven elk bord wat kaas af. Voor de liefhebbers: gorgonzola smaakt er ook heerlijk bij, strooi het gewoon verbrokkeld over de carpaccio.
Receptnummer: 3876 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Lekker met warm gebakken ciabatta.
een heerlijk snel voorgerecht!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept