Natasja's bladerdeeghapjes met gehakt
Ingredienten: (2 pers.):
pakje bladerdeeg
gehakt
zakje soepgroenten
ui
knoflookpoeder.
chili - en cajunkruiden
zout
peper
1 ei
Bereiding:
Leg de blalderdeegvelletjes uitelkaar om te ontdooien.
Snipper de ui en meng dit met het gehakt samen met zout, peper, knoflookpoeder en de cajun- en chilikruiden. (Ikzelf hou van lekker pittig vandaar deze kruiden, maar met een beetje fantasie kun je het gehakt kruiden zoals jij het zelf wilt)
Bak dit alles rul in een koekenpan en voeg daarbij de soep- groenten totdat deze een beetje zacht zijn. Ondertussen zijn de bladerdeegvelletjes ontdooid. Vul de bladerdeegvelletjes met een grote eetlepel gehaktmengsel, dichtvouwen tot een driehoekje. Gekluts ei over het bovenste gedeelte van het bladerdeeg bestrijken, afbakken in de oven (staat op het pakje hoe dat moet) en eet smakelijk!
Lekker met pittige (zelfgemaakte) knoflooksaus of sambal.

Receptnummer: 394 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Natasja Jansen
Opmerking:
Vooraf een soepje en je hebt een stevige maaltijd.Makkelijk als je onverwachts
visite krijgt!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept