Nieuws   Zoeken 

Sophie's lasagne met champignons en gorgonzola
Ingredienten: (4 pers.):
lasagnebladen (groen), 3 dikke uien
750 gram champignons
300 gr oesterzwammen
1 eetlepel bloem
1 groot bekertje creme fraiche
3 eetlepels basilicum
4 dl slagroom
40 gr gorgonzola
Bereiding:
Uien snipperen en in boter bakken. De plakjes champignons en oesterzwammen toevoegen en 5 minuten bakken. 1 eetlepel bloem erover strooien (2 minuten bakken) en de helft van de creme fraiche erdoor roeren. De basilicum erdoor roeren en op smaak brengen met peper en zout. Hiervan lasange maken. De slagroom met de rest van de creme fraiche vermengen en verwarmen. Hierin de gorgonzola laten smelten en ook dit mengsel op smaak brengen met peper en zout.
Receptnummer: 3952 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Wel machtig, maar heel erg lekker.
Een lekere frisse gemengse salade erbij en je hebt een heerlijke maaltijd.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept