Nieuws   Zoeken 

Chantal's om-je-vingers-bij-af-te-likken broccoli-kip-schotel
Ingredienten: (2 pers.):
1 pond kipfilet
1 pondje broccoli
1 blikje kipragout
bekertje creme fraiche (200 ml)
Kipkruiden
1 a 2 teenjes Knoflook
1 Theelepel kerriepoeder
Strooikaas
1 Pak rijst met noten
Bereiding:
Snij de kipfilet in blokjes.Doe wat (olijf)olie in de pan en bak de kip met de kipkruiden en de knoflook bruin. Blancheer (= 3 min. koken) de broccoli. Verwarm de kipragout in een pannetje en haal het van het vuur als het goed smeuig is.Doe de kerriepoeder en de creme fraiche bij de ragout en roer dit goed doorelkaar. Vet een ovenschaal in en leg hierin eerst de blokjes kipfilet, hierover de broccoli en daarna het ragoutmengsel.Strooi hierover wat geraspte kaas en zet hem voor ca. 30 min. in de oven op 200 graden C. Maak de rijst dan klaar zoals op de verpakking staat aangegeven (8 min. koken en 15 min. laten staan). Eet smakelijk !
Receptnummer: 3954 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: chantal
Opmerking:
De rijst met noten en vruchten is natuurlijk ook te vervangen voor andere rijst
of gebakken aardappelen. Wij vinden alleen de noten rijst het lekkerst. Echt een recept om je vingers bij af te likken, mjammie
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept