Nieuws   Zoeken 

Rina's kip-paprika-rijstschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond kipfilet
1 rode 1 groene en 1 gele paprika
grote ui
vleestomaat grote
1 teentje knoflook
olie
paprikapoeder
zout en peper
2 el boter
bosje peterselie(eventueel)
rijst
Bereiding:
kook de rijst maak de ui schoon en snipperen paprika's schoonmaken en in reepjes snijden reepjes halveren tomaat ontvellen en in blokjes snijden kipfilet in grove stukken snijden knoflook pellen verhit de olie en voeg de kip toe bak ca 5 min knoflook erboven uitpersen en op smaak brengen met peper zout en paprikapoeder Neem uit de pan en houd het warm boter verhitten,ui en paprikareepjes toevoegen en op laag vuur 5 min bakken Rijst en tomatenblokjes toevoegen en op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder. Kipfilet op rijst leggen de deksel op de pan doen en nog 10 min gaar laten worden. Voor het opdienen bestrooien met fijngehakte peterselie.
Receptnummer: 3956 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: rina
Opmerking:
Dit is ook een heel lekker gerecht voor kinderen het heeft een hele zachte ietwat romige smaak.
Geef er zilvervliesrijst bij
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept