Jan's rijstpap met sojamelk
Ingredienten: (4 pers.):
1 l sojamelk
200 gr. dessertrijst
150 gr. suiker
1 vanillestokje
2,5 dl sojaroom
bruine suiker
Bereiding:
Breng de sojamelk aan de kook en doe er de rijst bij,
samen met de suiker en het vanillestokje. Laat de rijst op een
matig vuur gaarkoken. Laat nadien de rijstpap afkoelen.
Klop de sojaroom op en meng hem onder de afgekoelde
rijstpap. Serveer met de bruine suiker.
Receptnummer: 397 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: jan dierckx
Opmerking:
Dit is een recept van meesterkok Piet HUYSENTRUYT voor mensen die allergisch zijn voor koemelkeiwit
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept