Reina's Indische spercieboontjes (van Ram) |
Ingredienten: (4 pers.):
Pond sperciebonen (of blik/pot)
Pond kipfilet
2 uien (snipperen)
1 paprika (reepjes)
250 gr. champignons (in vieren)
2 a 3 tomaten
1 blikje ananas
zwarte peper
2 a 3 theel.kerriepoeder
| Bereiding:
Kook de sperciebonen in 5 a 10 min. beetgaar. Snijd de kipfilet in blokjes en bepeper deze. Bak in bakpan of wok ui, paprika en kipfilet goed door, laat in vieren gesneden champignons meebakken. Voeg de sperciebonen erbij en roer de kerriepoeder er door. Voeg de in stukjes gesneden tomaten en ananas toe en laat 10 minuten pruttelen. Serveer met rijst en salade. |
Receptnummer: 3970 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Reina |
Opmerking: Tip van Ram: Vervang de rijst eens door gierst. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |