Nieuws   Zoeken 

Sophie's pasta met gorgonzolasaus
Ingredienten: (2 pers.):
150 g penne rigate
300 gr broccoli
150 gr gorgonzola
1 grote ui
1 teentje knoflook
125 ml koksroom
1 theelepel tijm
peper, zout
geraspte kaas
Bereiding:
de pasta gaar koken. De broccoli in kleine roosjes snijden, en in 4 minuten gaar koken. De ui pellen en snipperen. Een beetje olie verhitten, en de ui zachtjes fruiten. Knoflookteentje uitpersen en eraan toevoegen. De koksroom, gorgonzola en tijm toevoegen. Laat de gorgonzola smelten in de saus, en breng op smaak met peper en zout. Pasta en broccoli afgieten en over 2 borden verdelen. Saus hierover verdelen en bestrooien met geraspte kaas.
Receptnummer: 3999 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Lekker met een frisse zomerse salade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept