Taart met gerookte zalm en garnalen
Ingredienten: (4 pers.):
100 gr. haricots verts
100 gr. gerookte zalm
30 gr.boter
4 el dille
6 velletjes fillodeeg
100 gr. gepelde noorse garnalen
4 eieren
2 dl. Campina Room Culinair
2 el. medium dry sherry
100 gr. geraspte leerdammer
Bereiding:
verwarm de oven voor op 200C. kook de haricots verts beetgaar. snijd de zalm in stukjes smelt de boter en voeg hier 1 el dille aan toe. bestrijk de velletjes fillodeeg met de dilleboter en leg ze op elkaar in een ingevette lage taartvorm.
verdeel de haricots verts, de zalm en de noorse garnalen over de taartbodem. klop de eieren met de Campina Room Culinair, medium dry sherry en 3 el dille los. schep de geraspte leerdammer kaas erdoor en schenk het over de taartbodem.
bak de taart in ong. 30 min. gaar
Receptnummer: 40 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Culinair recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept