Desirée's pesto genovese
Ingredienten: (2 pers.):
15 gr. pijnboompitten
1 teentje knoflook
60 gr. verse blaadjes basilicum
30 gr. ongezouten cashewnoten
40 gr. parmzaanse kaas
2 el olijfolie
zout en peper (bvk. uit een molen)
Bereiding:
rooster de pijnboompitten in de koekenpan bruin. hak in de keukenmachine de knoflook, basilicum, pijnboompitten, cashewnoten en de kaas tot pasta. voeg druppelsgewijs de olijfolie toe.breng op smaak met zout en peper.
Receptnummer: 400 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Desir?e Stanek
Opmerking:
wij hebben het ook geproefd in de volgende variant: de pesto van albert heijn vermengen met gehakte (geroosterde) pijnboompitten en gehakte cashewnoten, zalig!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept